TOP WordPress Website laten maken

Webdesign by KiDra Webdesign

Meer over WordPress persoonlijk2

Wat is WordPress

WordPress is een software dat ontworpen is voor iedereen, met de nadruk op toegankelijkheid, prestaties, beveiliging en gebruiksgemak. De basis WordPress software is eenvoudig en voorspelbaar, zodat je snel aan de slag kunt. Het biedt ook krachtige functies voor groei en succes.

WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, webshops, blogs of apps kunt maken. Je hebt als gebruiker keuze uit duizenden thema’s om je site een eigen look en feel te geven.
De mogelijkheid tot een grotere en betere site (en dus ook meer bezoekers) is standaard inbegrepen.

40% van het internet gebruikt WordPress, van persoonlijke blogs tot de grootste webshops online.

Meer over WordPress persoonlijk3

Een paar reden om WordPress te gebruiken

Waarom WordPress - KiDra Webdesign

Wat kost een WordPress Website

Dit ligt helemaal aan wat de wensen zijn. Hoe uitgebreider de wensen hoe meer het zal kosten. Je kan het dus zo groot maken als je zelf wilt en dus ook de kosten juist in de hand houden wanneer je een beknopte website wilt.

Ik maak iedere websites op maat. Zelfs in meerdere talen is mogelijk. Wil jij een indicatie van de prijs die je nieuwe website zou gaan kosten vul dan het offerte formulier vrijblijvend in. Of bekijk mijn tarieven.

Werkwijze

Het idee begint bij:

Van tevoren weten wat je wensen zijn, waarom je een website wilt en wie je wilt bereiken.

Handig voordat je een website wilt beginnenSTAP 1

Een afspraak maken voor overleg

Voor we beginnen maken we een afspraak bij mij op kantoor of via Skype zodat we goed je wensen kunnen bespreken en weet ik aardig in te schatten wat voor jou het beste is.

STAP 2

Aanleveren documenten

We zijn een match... Ondertussen heb je alles verzameld, pagina structuur, teksten, foto’s, video’s etc. Voor deze verzameling ga ik een map voor je aanmaken in de OneDrive of in de Dropbox in deze map kan alles worden geplaatst. Geen OneDrive of Dropbox? Je kunt de stukken ook sturen via We Transfer.

STAP 3

WordPress installeren etc.

Wanneer ik alle inloggegevens van de hosting heb ontvangen, kan ik WordPress installeren, het thema en diverse Plugins.

STAP 3

Ontwerpen

Nu gaat het voor mij beginnen, ik ga voorbeeld pagina’s opmaken, Home, Blog/nieuws, Over ons, product, formulier etc.

STAP 3

1e overleg

We maken een skype afspraak om de voorbeeld pagina’s door te nemen, als we alles hebben doorgelopen en je akkoord gaat met de voorbeelden ga ik aan de slag met je teksten en foto’s en maak ik de andere pagina’s etc. klaar.

STAP 5

2e overleg

Wanneer ik alles gereed heb dan maken we een 2e skype afspraak en lopen we de website helemaal door en zal ik ter plaatse aanpassingen verrichten (indien nodig). Mochten er grotere wijzigingen plaats moeten vinden dan plannen we een 3e overleg in. Is dit niet nodig dan is de website gereed.

STAP 6

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan je WordPress website zorg je ervoor dat google je leuk blijft vinden, je hackers buiten de deur houdt en alle functies binnen je website het blijven doen. Je kunt dit onderhoud zelf doen. Besteed je dit liever uit zodat jij geen omkijken hebt naar de technische kant van je website? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Meer informatie onderhoud WordPress websiteSTAP 7

Portfolio

Mijn laatste werk

WordPress website ook voor jou?

contact - KIDra Webdesign
Scroll naar boven